Livrer à United Kingdom , USD
Top Avis positif pour %s sur Banggood, Achetez le meilleur %s avec le prix le plus bas sur Banggood. Parcourez l'avis positif le plus utile pour %s avant d'acheter., jouets rc, sports amusants, mode, électronique populaire
Ellaberin 23/11/2021
A beállítását ez a videó elég jól bemutatja - nem túl észszerű amúgy a leírása alapján -, így érdemes követni. Ezúton is köszönet Veslinov Predrag -nak! https://www.youtube.com/watch?v=lU9jvK9X9I4&list=PLW33bjoqTjPe-0Wf6M6361nYFOo0_LTjt Annyi kiegészítés, hogy érdemes behangolásig a telefonon keresztül táplálni. Nem tudom, hogy összefügg-e, de külső táplálásnál valahogy nem sikerült öszehoznom. (Itt jegyezném meg egy pozitív kis alkatrészét, ami az egyes tripodokhoz használt hajlítható, de stabil karocska, ami egyben az usb kábel is - van azért külön hagyományos kábele is.) A leírásában szereplő tudását fenntartásokkal kell kezelni. Az éjszakai látáshoz semmilyen LED-et - se normált, se infrát - nem tartalmaz (szétszedtem, a helyük megvan a műanyag házban, de a panelen nincs). -A wifi stabilitása vagylagos. az egyik db stabil, a másik vagy tud konnektelni vagy nem - mindezt a telefontól 2 cm-re! -A kép minősége manapság a gyenge jelzővel illethető. -Az akkumulátor nincs feliratozva, de a kb 20-25 perces működési idő alapján mindenki eldöntheti mire alkalmas. -SD kártyát nem tettem bele, majd később kipróbálom egy már használtabb kártyával, amit nem sajnálnék, ha "megenné" az eszköz. Szóval ha a most megjelölt árért vettem volna erősen bosszús lennék, de akciósan fele ennyiért um. megfontolás nélkül vettem. A konklúzióm az, hogy jó lehet pc kamerának, bár ennyiért már sokkal jobbak vannak speciálisan erre. A megjelölt rejtett kamerának több okból is erős kompromisszumokkal alkalmas. Még tesztelnem kell, hátha többet ki lehet többet hozni belőle, de valamelyik projekthez biztosan jó lesz :)
1
Commentaires (3)
Soumettre
  • Ellaberin Noinfra led -> no night vision, no motion detection, max HD, but that is noisy, hard setup, the wifi is instable for 5-10cm, low working time 15-20 minute.
    So very very thoughtful. Sorry, but this is my experience, at least which two I got.

    Répondre 26/11/2021
  • Ellaberin Ha kirörlitek a kritikát, akkor kitörlitek. Ez ettől még nem lesz az, amit leírtok róla, sajnálom.

    Répondre 26/11/2021
  • Mauro Sowhy did you give it 5 stars?

    Répondre 26/12/2021
Enquête de Satisfaction

Téléchargez l'application pour obtenir une exclusivité 10% off coupon